ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΚΟΡΩΠΙ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΡΓΑ

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΙΟΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟ &  ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ & ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ!

Με την εκκωφαντική παρουσία εκατοντάδων δημοτών εγκαινιάστηκε χθες, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, το εκλογικό κέντρο του ανεξάρτητου δημοτικού συνδυασμού «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο και νέο υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Κιούση στην κεντρική λεωφόρο (Λ. Β Κωνσταντίνου 200). Η εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου έδωσε  το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστή την χθεσινή συγκέντρωση είναι το πάθος καθώς και η εμφανής συνειδητή απόφαση των δημοτών  να συνεχιστεί η αλλαγή στο Δήμο Κρωπίας με τα μεγάλα και μικρά έργα που έγιναν, αυτά που εξελίσσονται και αυτά που προγραμματίζονται να γίνουν  με τη καθοδήγηση του Δημήτρη Κιούση.  Η ανανεωμένη 50μελής ομάδα υποψηφίων του Ψηφοδελτίου που παρουσιάστηκε, προϊόν νέων κοινωνικών συμμαχιών και διεργασιών ανανέωσης σε πρόσωπα, ιδέες και προτάσεις έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και βεβαιότητα υλοποίησης με πιο γρήγορους ρυθμούς του νέου δημοτικού σχεδιασμού, ειδικά για το νότιο τομέα Κίτσι, Αγία Μαρίνα κλπ.

Ο Δημήτρης Κιούσης σε μια αυθόρμητη εκ βαθέων ομιλία του ευχαρίστησε την πρώτη αυτή μεγαλειώδη συγκέντρωση των δημοτών από την πόλη και όλους τους οικισμούς του Δήμου. Αναφέρθηκε εκτενώς στο σχεδιασμό της επόμενης μέρας με νέα μεγάλα έργα υποδομής και αναπλάσεων τόσο στην πόλη του Κορωπίου όσο και σε όλη την  επικράτεια. Έθεσε τις προτεραιότητες της νέας Δημοτικής προσπάθειας σε  κρίσιμα έργα υποδομής και αυτονόητων κοινόχρηστων και κοινωφελών έργων  στους οικισμούς με σχέδιο πόλης σε οριστική εφαρμογή!

Ο κ.Κιούσης με δεικτικό τρόπο κρατώντας στα χέρια του το νέο έντυπο με το σχεδιασμό έργων και πολιτικών 2024-2028 και όλα τα έργα που έγιναν και εξελίσσονται, ενημέρωνε λεπτομερώς τους  πολίτες.

Ξεκάθαρος ως προς τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν στις σχέσεις Κεντρικής Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης κάτω από το βάρος των μεγάλων κρίσεων που έχουν πλήξει την Ελλάδα κατέκρινε  χρονοβόρες διαδικασίες υλοποίησης  έργων και περικοπών χρημάτων που δικαιούνται οι Δήμοι. Απαίτησε ουσιαστικά, μια κατάλληλη μεταρρύθμιση με τους Συνταγματικά κατοχυρωμένους πόρους, το επαρκές και κατάλληλο προσωπικό!

Ζήτησε νέα Καθαρή Μεγάλη Πλειοψηφία και Εντολή για να προχωρήσει το ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΛΑΓΗΣ που έχει ξεκινήσει, με ΜΕΓΑΛΑ  ΕΡΓΑ  που θα αλλάξουν την εικόνα του Δήμου.

Με βάση τον σχεδιασμό που παρουσιάστηκε η επόμενη 5ετία βάζει οριστικά το Δήμο Κρωπίας στην ελίτ των Δήμων της χώρας που έχουν σε λειτουργία όλες τις βασικές και λειτουργικές υποδομές πόλης,  εφαρμόζουν καινοτομίες, αναπτύσσουν μεγάλες εθνικές και τοπικές επενδύσεις σε ένα βιώσιμο οικολογικά Δήμο με τον Υμηττό κυρίαρχο δασικό οικοσύστημα, με έργα επαναχρησιμοποίησης του νερού για τις επόμενες δεκαετίες με διατήρηση της αγροτικής παραγωγικής γης, με τεχνολογίες αιχμής, με ψηφιακό μετασχηματισμό όλων των υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη, με εκπαιδευτικές,  κοινωνικές δομές και δομές υγείας ακόμα πιο λειτουργικές, με έργα αθλητικά και πολιτιστικά  ουσίας. Ο τόπος που μεγαλώσαμε, αγαπήσαμε ΑΛΛΑΖΕΙ με ΕΡΓΑ και επίκεντρο τον  Άνθρωπο και τις ανάγκες του!

Τέλος, ο κ.Κιούσης εμφανώς συγκινημένος και με βεβαιότητα εμπιστοσύνης στη νέα ομάδα υποψηφίων παρουσίασε κάθε υποψήφιο ξεχωριστά. Με τη σειρά τους  όλοι οι υποψήφιοι έθεσαν εαυτούς στο πλευρό του Δημάρχου για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών,  με απόλυτη αφοσίωση, ένα χαρακτηριστικό της ηγεσίας του Δημήτρη Κιούση!