ΧΡΙΣΤΟΦΑΡΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Διοικητικό στέλεχος  ποδοσφαιρικών σωματείων

Κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και από τους δύο γονείς της, τον Βασίλειο Χριστοφαρίδη και την ΄Αννα Θεοφιλίδου και ζει στο Κορωπί από το 2011. Είναι  απόφοιτη Γενικού Λυκείου και μιλάει αγγλικά. Είναι μητέρα δύο αγοριών και ασχολείται επαγγελματικά ως διοικητικό στέλεχος στην ποδοσφαιρική  ομάδα Δόξα Κορωπίου. Παλαιότερα ήταν στον ιστορικό ΑΟ Κορωπίου. Συνολικά έχει εργαστεί 8 χρόνια στην κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Συμμετέχει για η πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές ως συνεργαζόμενη με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό της πλειοψηφίας «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα» και υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτριο Κιούση.

Για το κίνητρο συμμετοχής της στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 υποστηρίζει τα εξής :  « Μέσα από τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ανακάλυψα την σημαντικότητα του εθελοντισμού και την επιθυμία να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου στον οποίο ζω και μεγαλώνω τους γιους μου τα τελευταία 12 χρόνια».

Στη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της είπε:

«Αγαπημένοι φίλοι, ανακοινώνω κι εγώ με την σειρά μου την υποψηφιότητα μου ως Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό “Κορωπί Νέο Ξεκίνημα” του οποίου ηγείται ο νυν Δήμαρχος Κρωπίας, κ. Δημήτρης Κιούσης. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα πολύ πριν πάρω την απόφαση αυτή, η αγάπη μου όμως για την δουλειά μου, με ώθησε στο να θέλω να συμμετάσχω ενεργά στα κοινά της πόλης μας. Ζω στο Κορωπί από το 2011,είμαι μητέρα δύο αγοριών ηλικίας 14 ετών και ασχολούμαι επαγγελματικά τα τελευταία 8 χρόνια με το ποδόσφαιρο της πόλης μας. Η πρώτη μου επαφή με τον χώρο αυτό ήταν στον ιστορικό ΑΟ ΚΟΡΩΠΙ και τα τελευταία 5 χρόνια εργάζομαι για την ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ. Θεωρώ ότι στην πόλη μας υπάρχουν εξελίξιμες υποδομές, υπάρχει το πλάνο και το μόνο που μένει είναι να υλοποιηθεί έτσι ώστε να υπάρχουν σύγχρονοι χώροι άθλησης για τα παιδιά της πόλης μας τα οποία διαπρέπουν στον αθλητισμό. Ο στόχος είναι με ομαδική δουλειά και διάθεση, να φτιάξουμε μια όμορφη πόλη για τα παιδιά μας. Υπόσχομαι ότι δεν θα σας ζαλίσω με προεκλογικές φωτογραφίες, αιτήματα φιλίας και καρδούλες γιατί δεν είναι του στυλ μου! Σας ευχαριστώ πολύ»

Επικοινωνία: 

Τηλ.: 6996971765 

E-mail : melinakichr@gmail.com

FΒ :