ΤΣΟΓΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Δημόσιος Υπάλληλος, Μηχανολόγος-Τεχνικός Δικτύων Η/Υ, Δημοτικός Σύμβουλος Κρωπίας, τακτικό μέλος Δ.Σ ΝΠΔΔ Σφηττός και Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Κρωπίας

Κατάγεται από τον Καλόβατο της Άρτας όπου και μεγάλωσε έως τα 22 του χρόνια και είναι 49 ετών. Είναι μόνιμος κάτοικος και Δημότης Κορωπίου 17 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Μακρή έχοντας αποκτήσει μαζί της, 2 αγόρια τον Παναγιώτη και τον Γεώργιο, τα οποία φοιτούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Είναι απόφοιτος ΤΕΛ Άρτας με ειδικότητα Μηχανολόγου(τομέα βιομηχανικής παραγωγής) ενώ κατέχει και πτυχίο ειδικότητας Τεχνικός Δικτύων Η/Υ από το Εσπερινό ΕΠΑΛ Κορωπίου. Ήταν Δημοτικός Υπάλληλος στο Δήμο Κρωπίας και στο Δήμο Φυλής (μέσω ΑΣΕΠ) και από το 2020 υπηρετεί το Ελληνικό Δημόσιο στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ως πολιτικό προσωπικό ΔΕ Πληροφορικής με αρμοδιότητες υποστήριξης δικτύου.

Στον επαγγελματικό του βίο έχει απασχοληθεί ως :Εργατοτεχνίτης στον κατασκευαστικό τομέα από το 1994 έως 2000, στο αεροδρόμιο στη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης Goldair Handling από το 2000 έως 2007,ως φορτοεκφορτωτής αεροσκαφών και στην συνέχεια στον τομέα κατανομής προσωπικού ( Station cordinator) ως υπεύθυνος ανά βάρδια. Στον Δήμο Κρωπίας και στην κοινωφελή επιχείρηση από το 2007 έως 2017 αποσπασμένος στη Υπηρεσία Ύδρευσης (βλάβες δικτύου ,τοποθέτηση παροχών κλπ.) και στο Δήμο Φυλής.

Στα πλαίσια της κοινωνικής του δραστηριότητας έχει ασχοληθεί ενεργά στη διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης μέσω του εθνοτοπικού συλλόγου Ηπειρωτών Κορωπίου και ανάδειξης του αθλητισμού στα νέα παιδιά μέσω αθλητικού συλλόγου της Δόξας Κορωπίου με επίκεντρο στις ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος τη δημοτική περίοδο 2019-2023 με το Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα. Είναι τακτικό μέλος του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Σφηττός και της Σχολικής Επιτροπής Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έθεσε τις «πολιτικές προδιαγραφές δεοντολογίας» που οφείλουν συνδυασμοί και υποψήφιοι να ακολουθήσουν στο προεκλογικό αγώνα που ξεκινάει αλλά και τα κριτήρια επιλογής προς τους ψηφοφόρους : « Για όσους έχουμε θέσει τον εαυτό μας στην κρίση των πολιτών στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές σήμερα είναι ημέρα ως καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Καλό αγώνα σε όλους, με ρεαλιστικό προγραμματικό λόγο, χωρίς επικοινωνιακά τρυκ ώστε να γινόμαστε προσωρινά αρεστοί και αποδεκτοί. Και να θυμόμαστε ότι την ψήφος μας δεν μπορούμε να την αναιρέσουμε για τα επόμενα 5 χρόνια, για αυτό, αποφασίζουμε και επιλέγουμε, με κριτήρια που έχουν να κάνουν με την σταθερότητα, και όχι τον πολιτικό ακτιβισμό.

Επικοινωνία: 

Τηλ.: 6944989336

E-mail : fotistsogas@gmail.com

FΒ : https://www.facebook.com/tsogasfotis/