ΠΛΑΤΗ ΚΑΝΕΛΛΑ (ΛΕΛΑ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια       

Είναι  μόνιμη κάτοικος του οικισμού της Αγίας Μαρίνας του Δήμου Κρωπίας. Είναι παντρεμένη με τον Μιχάλη Πλατή και έχει τέσσερα (4) παιδιά. Εργάστηκε πολλά χρόνια ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ», και εκτέλεσε  τα καθήκοντά της με αυταπάρνηση και ευαισθησία υπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον άνθρωπο ασθενή. Ασχολήθηκε με τα δημοτικά δρώμενα στο Δήμο Αθηναίων. Υπηρέτησε επί δύο (2) θητείες στο  Δ.Σ. του Προοδευτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου της Αγίας Μαρίνας, ως εκλεγμένο μέλος, υπεύθυνη για τα Πολιτιστικά και τις Δημόσιες Σχέσεις. Έχει συμμετάσχει σε πολλές εθελοντικές δράσεις αλληλεγγύης που έχουν διοργανωθεί από τον Δήμο μας.

 Στη νέα δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 κάλεσε τους συμπολίτες της σε κοινή ενωτική πορεία για να αλλάξει η ποιότητα της καθημερινότητας και να ευοδωθεί η μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Δημοτική Αρχή για έναν Δήμο σύγχρονο, ανθρώπινο με τις βασικές υποδομές  πόλης που απαιτούνται και ιδιαίτερα στους οικισμούς όπως η Αγία Μαρίνα με σχέδιο πόλης:

«Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον Δήμο πού ονειρευόμαστε να παραδώσουμε στα παιδιά και στα εγγόνια μας. Σε αυτές τις εκλογές ζητώ την ψήφο σας για τον Δήμο Κορωπίου με τον Συνδυασμό «Kορωπί-Νέο Ξεκίνημα» του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Κιούση. Φίλοι και συντοπίτες μου, όσοι από εσάς  θέλετε να αλλάξει η ποιότητα της καθημερινότητας μας, ζητώ τη  στήριξη με ένα σταυρό στο ψηφοδέλτιο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και υπόσχομαι από καρδιάς ότι δεν θα σας απογοητεύσω».

Επικοινωνία: 

Τηλ.: 6981808503

E–mail : lelaplatis@yahoo.com