ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΤΣΕΒΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ελεύθερη Επαγγελματίας στον τομέα της τέχνης-χειροτεχνίας, πτυχ. Οργάνωσης-Διοίκησης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Γεννήθηκε το 1981 και τα τελευταία σχεδόν 30 χρόνια κατοικεί στο Κορωπί. Είναι μητέρα δυο  παιδιών,  «δύο υπέροχων πλασμάτων» όπως  με καμάρι ομολογεί και παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Τσεβά. Ήταν μαθήτρια στο 1ο Γυμνάσιο & Λύκειο. Σπούδασε στο  Πανεπιστημίου Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης επιχειρήσεων. Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες κι από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στην ενόργανη γυμναστική. Παράλληλα ασχολήθηκε με την μουσική, έπαιζε πιάνο και κατέχει πτυχίο αρμονίας. Στη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της  περιέγραψε ορισμένες  ασχολίες, δράσεις και δεδομένα της ζωής της : «Λόγω της οικογενειακής επιχείρησης το μικρόβιο της τέχνης & της χειροτεχνίας μπήκε από νωρίς μέσα μου καθώς διατηρούμε καταστήματα με είδη ζωγραφικής & hobby και στην περιοχή μας. Αγαπημένες μου δραστηριότητες η αγιογραφία & το ψηφιδωτό. Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι με τον νευρογλωσσικό  προγραμματισμό(NLP), τον διαλογισμό & την γιόγκα. Η αγάπη για τα σκυλιά από τα παιδικά μας χρόνια μας οδήγησε στην απόφαση να προσθέσουμε ένα ακόμα μέλος στην οικογένεια, ένα αξιαγάπητο γαλλικό μπουλντόγκ, τον Louis και να ασχοληθούμε ενεργά με την κυνοφιλία  συμμετέχοντας τόσο σε εκθέσεις μορφολογίας όσο και σε σχετικές εκδηλώσεις.

Για την πρώτη σκέψη της στην ιδέα της συμμετοχής της στο ψηφοδέλτιο και τον  σκοπό της αποδοχής της πρόσκλησης του Δημάρχου Κρωπίας υποστήριξε τα εξής:

«Στο άκουσμα της ιδέας χρειάστηκε σκέψη και ζύγισμα των πραγμάτων καθώς ως άνθρωπος του επιχειρείν, όπως όλοι, υπάρχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά υπάρχουν και δυο πολύ σημαντικοί & «γλυκοί» λόγοι, τα παιδιά μου και τα παιδιά όλων μας που τους αξίζει σαφέστατα ένα καλύτερο μέλλον σε μια καλύτερη πόλη και οφείλουμε να τους το προσφέρουμε. Για το λόγο αυτό αγαπητοί μου συνδημότες με πλήρη γνώση & επίγνωση του μεγέθους της ευθύνης θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητα μου ως δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό “Κορωπί Νέο ξεκίνημα” του νυν δημάρχου αλλά κι εκ νέου υποψήφιου Δημήτρη Κιούση. Σκοπός μου είναι να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτό τον τόπο ώστε να γίνει ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά μας αλλά και για όλους εμάς. Να μεταβούμε σε μια νέα πραγματικότητα πιο πράσινη & βιώσιμη δημιουργώντας μια «έξυπνη»πόλη με τεχνολογική αναβάθμιση. Να προάγουμε τον εθελοντισμό στους νέους και να δώσουμε κίνητρα για την ενεργή παρουσία & συμμετοχή τους. Το μέλλον είναι τα παιδιά! Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, δασκάλους και γονείς. Καλή δύναμη σε όλους!».

Επικοινωνία:

Τηλ.: 6945059555

Ε-mail : foteinipapad@hotmail.com