ΝΤΟΥΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε., πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κρωπίας

Είναι απόφοιτος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. του τμήματος Ηλεκτρολογίας στο ΤΕΙ Ηρακλείου Κρήτης. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας, ως ιδιοκτήτης Μεσιτικού – Τεχνικού γραφείου καθώς και καταστήματος εστίασης (EMERALD cafe).

Ασχολείται με ηλεκτρολογικές μελέτες και εγκαταστάσεις, αυτοματισμούς για «έξυπνα» σπίτια καθώς και βιομηχανικούς αυτοματισμούς.

Από τον Ιανουάριο του 2022 έως και σήμερα, κατέχει τη θέση του Πρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου στο Δήμο Κρωπίας.

Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ήρθε η στιγμή λοιπόν, να θέσω την υποψηφιότητά μου, ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΚΟΡΩΠΙ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου, κ. Κιούση Δημήτρη. Αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, ώστε να προσφέρω και εγώ, σε ιδέες, προτάσεις και λύσεις για την πόλη στην οποία μεγάλωσα, κατοικώ και εργάζομαι. Το όραμα και η πίστη, πως το Κορωπί μπορεί να κάνει τη διαφορά σε πολλούς τομείς είναι τα στοιχεία τα οποία με καθοδηγούν.

Η μετάβαση στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και η δημιουργία μιας έξυπνης πόλης, είναι ένας στόχος ρεαλιστικός, εφικτός και ήδη τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. Αυτή η πόλη, έχει θέσει πλέον τα θεμέλια σε βασικές υποδομές (π.χ. δημιουργία αποχετευτικού δικτύου , αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης, κ.α.) και πλέον ετοιμάζεται να αλλάξει την εμφάνισή της, τη λειτουργία της (π.χ. ανάπλαση κεντρικής λεωφόρου, ασφαλτόστρωση δρόμων κ.α.)

Όσο είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές, θα είμαστε σε θέση διαρκώς να βελτιώνουμε τις δικές μας συνθήκες διαβίωσης αλλά και των παιδιών μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε κάθε υποψήφιο και να συνεχίσουμε να προσπαθούμε συνολικά για μια πόλη όπου όλοι θα συνεχίσουμε να είμαστε περήφανοι γι’αυτή».

Επικοινωνία:

Τηλ.: 6974213657

Ε-mail: ntounisger@gmail.com