ΛΕΒΑΝΤΕΖΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ (ΣΤΡΑΤΟΣ) του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Απόφοιτος Σιβιτανιδείου σχολής, Eλεύθερος Επαγγελματίας κατασκευών ξηράς δόμησης, Πρόεδρος Α.Σ Παπασιδέρης (Χάντμπολ), Πρόεδρος  Eπιτροπής Ανάπτυξης ΕΣΧΑ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κορωπί, παντρεμένος με την Δήμητρα Χατζή το γένος Ντούνη και πατέρας δύο παιδιών. Ο πατέρας του είναι ο Θεόδωρος Λεβαντέζος από την Αγιάσο της Λέσβου και η μητέρα του είναι η Κωνσταντίνα Λάμπρου από το Κορωπί.

Είναι απόφοιτος της Σιβιτανιδείου σχολής δομικών έργων και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κατασκευαστικό κλάδο με κύριο αντικείμενο τα ιδιωτικά έργα. Απ’ τα παιδικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό παίζοντας ποδόσφαιρο στις ομάδες του Κορωπίου. Όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και λόγω της μεγάλης του αγάπης για το Κορωπί, ανέλαβε θέσεις διοίκησης στις ομάδες της πόλης μας : ανάληψη της προεδρίας της Δόξας Κορωπίου για πολλά χρόνια και την αντιπροεδρία του Α.Ο.Κορωπίου. Είναι πλέον πρόεδρος του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου Χειροσφαίρισης Κορωπίου «Γ.Σ Παπασιδέρης» που έχει συμβάλλει σε μια μεγάλη αναγέννηση του ιστορικού αθλήματος της χειροσφαίρισης (χάντμπολ).

Στη δημόσια δήλωση της υποψηφιότητας του είπε τα εξής : « Όλα αυτά τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τα διοικητικά των ομάδων και της εμπειρίας μου στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, μαζί με την αγάπη για τον τόπο μου, με έκαναν να θέλω να προσφέρω στο πλευρό του δήμαρχου Δημήτριου Κιούση τις υπηρεσίες μου για το κοινωνικό σύνολο και τους συμπολίτες, όχι μόνο στα αθλητικά δρώμενα αλλά και γενικότερα σε όλες τις εκφάνσεις της διαχείρισης του δήμου μας».

Επικοινωνία:

Τηλ.: 6977220407

E-mail: stratos.levadezos@yahoo.gr