ΚΟΡΩΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΙΟΥΛΗ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ιδιωτική Υπάλληλος          

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Κορωπί. Με τον Σταύρο Μέξη εκπαιδευτικό, έχουν έναν γιο μαθητή γυμνασίου. Είναι Πτυχιούχος του Τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων και Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Α. και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Master in Business Administration του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Eργάζεται  στον ΟΤΕ Α.Ε. στη Γενική Διεύθυνση Χρηματοοικονομικών Θεμάτων στον λογιστικό τομέα.

Συνέβαλλε στον μετασχηματισμό του Ομίλου ΟΤΕ με την 15ετή εργασιακή της εκπόνηση στη Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού ως ΗRM specialist στους τομείς Συστημάτων Παρακίνησης/Σταδιοδρομίας & Επιλογής Προσωπικού, Στοχοθεσίας, Αξιολόγησης & Πολιτικής Αμοιβών, Σχεδιασμού – Μελέτης Ανθρώπινου Δυναμικού, Πολιτικών Αξιολόγησης, Συμβάσεων Εργασίας και HR Account Manager Θυγατρικών ΟΤΕ Ελλάδας.

Παράλληλα, εργάστηκε ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων  στους τομείς Οικονομία-Διοίκηση-Επιχειρήσεις στα ΚΕΕ Αν. Αττικής της Γενικής Γραμματείας Εκπαίδευσης Ενηλίκων του ΥΠΕΠΘ & στο ΚΕΚ ΑΚΜΩΝ Ε.Ε, GR στον τομέα Marketing & Επικοινωνίας.

Συμμετέχει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές , νέο μέλος του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα», με υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτριο Κιούση. Η θεμελιώδης αυτοδιοικητική της θέση με την οποία εντάχθηκε στο συνδυασμό της πλειοψηφίας  είναι η ακόλουθη:

«Όραμα για τον τόπο που αγαπώ είναι η ολιστική διαμόρφωσή του σε Πρότυπο- ΠΡΑΣΙΝΟ Δήμο. Για τις πολυδιάστατες ανάγκες του και την επικείμενη κλιματική αλλαγή είναι θεμελιώδης ο συλλογικός συστημικός σχεδιασμός βασισμένος στην ιστορική ιδιοπροσωπία του, καθ’ όλο το εύρος του οικιστικού ιστού, αγγίζοντας τα σημεία σύνδεσης με τους όμορους δήμους. Η ολική προσέγγιση της πόλης μας, θα εξασφαλίσει τη βιώσιμη ανάπτυξή της».

Επικοινωνία: 

Τηλ.: 6973036708 

E-mail : koroniag@gmail.com