ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Ιδιωτική Υπάλληλος στο χώρο της υγείας     

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον τόπο μας, το Κορωπί Αττικής. Είναι κόρη της αείμνηστης Ελένη (Λέλα/Κοτσισπύρου) Αναγνώστου και του Δημητρίου Ευαγγέλου. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό –ακτινοδιαγνώστη Τσερπέ Νικόλαο και μητέρα 2 αγοριών, 9 μηνών. Αποφοίτησε από το τμήμα Μαιευτικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στη διοίκηση μονάδων υγείας.Τα τελευταία 16 έτη εργάζεται  στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας .

Έχει αναπτύξει αυτοδιοικητική δράση ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό το 2019. Συμμετέχει για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές και ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του νυν Δημάρχου και επικεφαλής της πλειοψηφίας Δημητρίου Κιούση για ανανέωση και υποστήριξη του σχεδιασμού της νέας δημοτικής περιόδου που περιλαμβάνει ριζικές πλέον αλλαγές στη λειτουργία της πόλης και των οικισμών με προτεραιότητα στο νότιο  και παραλιακό τμήμα του Δήμου μας, με μεγάλα έργα αναπλάσεων που ήδη έχουν ξεκινήσει , με  ενίσχυση των κοινόχρηστων υποδομών και νέα μεγάλα έργα σε όλους τους τομείς.

Σκοπός της υποψηφιότητάς της είναι η υποστήριξη πολιτικών και έργων για τη νέα γενιά και τις νέες οικογένειες. Όπως συνηθίζει να λέει,   μπορεί ο ελεύθερος χρόνος να είναι ελάχιστος λόγω της φροντίδας των νέων μελών της οικογένειας μου αλλά παίρνω δύναμη από τα 9μηνών βρέφη μου, τη αγάπη της οικογένειάς μου και είμαι έτοιμη να  αγωνιστώ για την ευόδωση των σχεδιασμών της παράταξης «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα» μέσα από το δημοτικό συμβούλιο  για μια ποιότητα ζωής αντάξια του αγώνα που έδωσαν εδώ και πολλά χρόνια παλαιότερες γενιές Κορωπιωτών. Τιμή και συγκίνηση να μετέχω αυτής της μεγάλης προσπάθειας του Δημάρχου Δημήτρη Κιούση και των συνυποψηφίων μου».

Επικοινωνία: 

Τηλ.: 6944561523 

E-mail : aggelikieu095@gmail.com

FΒ :