ΔΗΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΘΩΜΑ

Ελεύθερος Επαγγελματίας στον τομέα των γεωτρήσεων, Δημοτικός σύμβουλος

Ο Θανάσης Δήμας του Θωμά και της Ευγενίας είναι 36 ετών, μόνιμος κάτοικος Κορωπίου. Είναι έγγαμος με την Γεωργία Σαΐτη και έχουν αποκτήσει ένα αγόρι 8 μηνών. Φοίτησε στα δημόσια σχολεία του Κορωπίου και αποφοίτησε από  το Ενιαίο Λύκειο Κορωπίου. Υπηρέτησε τη θητεία του στο Στρατό Ξηράς στο Πυροβολικό, το 2006. Απασχολείται στην οικογενειακή τεχνική επιχείρηση γεωτρήσεων όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα επεκτείνοντας τη φήμη της, τα ποσοτικά και  ποιοτικά χαρακτηριστικά της. Παράλληλα ανέπτυξε πανελλαδικό δίκτυο στον τομέα του εμπορικού εξοπλισμού γεωτρήσεων ενώ έχει επεκτείνει τη δράση του σε τεχνικές, έργα και μονάδες εξοικονόμησης νερού. Ασχολήθηκε ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και υπήρξε ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Κορωπίου. Εκλέχτηκε στις  δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019  με τον ανεξάρτητο δημοτικό  συνδυασμό «Κορωπί- Νέο Ξεκίνημα». Είναι αν. μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Κρωπίας.

Στην πρώτη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του δηλώνει τα εξής:

«Αγαπητοί συμπολίτες μου, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης απέναντί σας, ως νέος οικογενειάρχης και πατέρας βρέφους που μου χάρισε ανείπωτη χαρά και νέα έμπνευση και την στήριξη της συζύγου μου Γεωργίας ανακοινώνω την κατάθεση της υποψηφιότητάς μου για τις δημοτικές εκλογές του 2023 με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Κορωπί Νέο Ξεκίνημα» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Κιούση. Το νέο σχέδιο εφαρμογής του προγράμματος της παράταξής μας στηρίζεται σε μια σταθερή βάση μεγάλων έργων υποδομής που έχει υλοποιηθεί  και απαιτεί  μια νέα μεγάλη συσπείρωση πολιτών και δημοτικών συμβούλων. Απαντάω στην πρόκληση αυτή και καταθέτω όλη την τεχνογνωσία της επιχείρησής μου εθελοντικά στη διάθεση του Δήμου, του Δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να επισπεύσουμε νέα μεγάλα έργα προστασίας της ζωής των παιδιών μας, της αγροτικής και δασικής γης στους τομείς και θεματικές:

 α) της Εξοικονόμησης νερού στα δύσκολα χρόνια της κλιματικής κρίσης και στη άκρατη ανθρώπινη δράση που καταστρέφει τους φυσικούς πόρους. Σχεδιάζουμε μεγάλα και μικρά τεχνικά έργα συγκράτησης και αποθήκευσης νερού συμβατά με το φυσικό περιβάλλον μας για τη συνέχιση της ζωής. Η σιωπή των νέων πολιτών τελειώνει. Μπαίνουμε μπροστά για να παραδώσουμε φυσικούς πόρους και γη για να ζήσουν τα παιδιά μας!

β) της Ανακύκλωσης. Οι νέες δομές που προτείνουμε και υλοποιούνται πρέπει να λειτουργήσουν γρηγορότερα και να γίνουν κτήμα των πολιτών του Δήμου μας.

 γ) των υποδομών Εκπαίδευσης, Άθλησης, Ψυχαγωγίας-Αναψυχής με βάση  τις νέες υλοποιήσεις έργων που ήδη κάνουμε και όσες προγραμματίζονται. Ως νέος οικογενειάρχης δεν μπορεί παρά να βάλω «πλάτη»! Μαζί με τις μεγάλες αναπλάσεις που υλοποιούνται και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλάζουμε  «πίστα» στο Κορωπί!

Ζητώ ψήφο προτίμησης μεταξύ άξιων συνυποψηφίων μου.

Ζητώ να δώσετε μια νέα μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία με τον Δημήτρη Κιούση να μας οδηγεί στο μεγάλο βήμα για την ριζική αλλαγή στις ζωές μας στο Δήμο μας. Εμείς οι πολίτες αποφασίζουμε! Εμείς οι υποψήφιοι σεβόμαστε την ετυμηγορία σας! Μαζί για τη Νίκη της Κοινωνίας στις 8 του Οκτώβρη!

Επικοινωνία:

Τηλ.: 6946171451

e-mail: thanos_dimas@hotmail.com