ΓΚΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ελεύθερος Επαγγελματίας, Αντιδήμαρχος Ύδρευσης

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κορωπί, όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι πατέρας δύο παιδιών. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου από το 1992, όπου και διατηρεί εταιρεία δομικών υλικών. Είναι μέλος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως. Είναι επίσης, μέλος του ΝΑΟ «Κέκρωψ», του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας και άλλων τοπικών συλλόγων.

Εξελέγη στις δημοτικές εκλογές του 2006 δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα». Στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, του Μαΐου 2014 και του 2019 επανεξελέγη με το «Κορωπί -Νέο Ξεκίνημα» .

Διετέλεσε αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος,  τακτικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας (ΚΕΔΚ) άλλων οργάνων διοίκησης και  εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος από τον Δήμαρχο Κρωπίας για την  πολιτική εποπτεία  στο νότιο τομέα ύδρευσης καθώς και στην καθαριότητα κοινοχρήστων χώρων και παραλιών στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου μας. Έχει συμβάλει σε πολλές δράσεις εθελοντικής κοινωνικής προσφοράς καθώς και σε εθελοντική εργασία για τη διατήρηση και προστασία της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς χωρίς ευρεία δημοσιότητα παραμένοντας ταπεινός και εργατικός άνθρωπος με ανθρωπιά. Πολλές από τις παρεμβάσεις οδικής ασφαλείας του Δήμου μας στο παραλιακό μέτωπο (φανάρια π.Λουμπάρδας κα.) αλλά και στην πόλη του Κορωπίου έχουν και την δική του ενέργεια και συμβολή.

Επικοινωνία : 

Τηλ.: 6944 691060

Ε-mail: georgios.gkikas@e-koropi.gr