ΓΙΑΡΚΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΥΗ) του ΑΝΔΡΕΑ

Δημοσιογράφος      

Ονομάζομαι Εύη Γιαρκιά, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Κορωπί, είμαι μητέρα δύο κοριτσιών, μιας φοιτήτριας του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων 22 ετών και μιας μαθήτριας 17 ετών. Γονείς μου ο Ανδρέας Γιαρκιάς και η Χριστίνα Ντούνη.Από το Κορωπί δεν έφυγα ποτέ, μένω εδώ από επιλογή. Είμαι δημοσιογράφος εδώ και 30 χρόνια. Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα του πολίτη βιώνοντας τα μέσα από το ρεπορτάζ της καθημερινότητας. Γιατί ο δημοσιογράφος είναι η φωνή του πολίτη και αποτελεί μοχλό πίεσης όποτε και όταν χρειάζεται. Καθημερινά βρίσκομαι στην καρδιά των γεγονότων, καλύπτοντας θέματα που απασχολούν την κοινή γνώμη κάνοντας ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Έχω εργαστεί σε όλα τα μεγάλα κανάλια της χώρας και έχω συνεργαστεί με διακεκριμένους δημοσιογράφους. Από το 2017 έως σήμερα, εργάζομαι στο Star Channel. Είμαι μέλος της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής “Αλήθειες με τη Ζήνα” .Καλύπτω το δικαστικό ρεπορτάζ σε σημαντικές δίκες που απασχολούν την κοινή γνώμη έχοντας επαφές με διακεκριμένους δικηγόρους και ανθρώπους από το Δικαστικό Σώμα. Ταυτόχρονα έχω κάνει παρουσιάσεις συνεδρίων της ΜΚΟ “Γίνε Άνθρωπος” με κοινωνικά θέματα όπως οι γυναικοκτονίες η έμφυλη βία κ.τ.λ. Κατά τη διάρκεια της πορείας μου στη δημοσιογραφία έχω αποκτήσει προσωπικές σχέσεις με καλλιτέχνες, πολιτικούς, διακεκριμένους δικηγόρους, δημοσιογράφους, συγγραφείς και άτομα που μέσα από την επαγγελματική τους πορεία διαμορφώνουν την κοινή γνώμη και ασκούν επιρροή.

Στη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της δήλωσε, μεταξύ άλλων,  :

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου θα είμαι παρούσα στο Κορωπί, με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κιούση. Το επάγγελμα του δημοσιογράφου που εξασκώ 30 χρόνια με έμαθε ότι το επίκεντρο πρέπει να είναι ο άνθρωπος και η καθημερινότητα του. Πεποίθηση μου είναι ότι για να ασχοληθείς με τον τόπο σου δεν πρέπει απαραίτητα να είσαι πολιτικός. Αρκεί να θέλεις να συμβάλλεις στην θετική αλλαγή.Για εμένα το ζητούμενο είναι η ποιότητα ζωής του πολίτη στην πόλη του. Πιστεύω ότι τα σχήματα πρέπει να ανανεώνονται και ότι τις αλλαγές τις κάνουν οι άνθρωποι. Ο δημοτικός σύμβουλος πρέπει να κυκλοφορεί στην πόλη του, να αντιλαμβάνεται τις ανάγκες των συμπολιτών του αφού είναι ένας από αυτούς, να έχει φρέσκιες ιδέες και ένα και μοναδικό κριτήριο: Το κοινό καλό. Ζητώ να με στηρίξετε ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου Δημήτρη Κιούση.

Κατά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου υποστήριξε : Ο προεκλογικός αγώνας ξεκινάει και επισήμως. Το Κορωπί δεν χρειάζεται “πειράματα». Το Κορωπί χρειάζεται νέα πνοή, φαντασία ανθρώπους με επιμονή και ανοιχτούς ορίζοντες. Χρειάζεται ανθρώπους με τεχνογνωσία, σταθερότητα και προσήλωση στον στόχο της βελτίωσης και της ανάπτυξης. Η αλλαγή που περιμένουμε ξεκινάει από εμάς! Ο Δημήτρης Κιούσης με τη συμβολή όλων μας μπορεί και πρέπει να ολοκληρώσει τα έργα της ανάπτυξης. Όλοι μαζί, παλιοί και νέοι με έναν και μόνο στόχο. Να γίνει το Κορωπί καλύτερο. Καλό αγώνα λοιπόν σε όλα τα επίπεδα με κερδισμένη την πόλη και τους ανθρώπους της!

Επικοινωνία :

Τηλ.: 6949980087

Email: e.giarkia@star.gr