ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΛΛΑ (ΑΡΤΟΣΤΕΛΛΑ) συζ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Επιχειρηματίας Αρτοποιίας, Δημοτική σύμβουλος, Πρόεδρος Δ.Σ ΚΕΔΚ Δήμου Κρωπίας

Κατοικεί στην Αγία Μαρίνα Δήμου Κρωπίας. Διατηρεί Αρτοποιείο – Ζαχαροπλαστείο από το 1989. Επί πολλά χρόνια, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αγία Μαρίνα, μέχρι και σήμερα. Εξελέγη δημοτική σύμβουλος το 2014  και το 2019. Είναι πρόεδρος του δ.σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κρωπίας.

Σε ανακοίνωσή της για την υποψηφιότητά της ζητάει από τους πολίτες -εκλογείς τα εξής:  «Ο ανεξάρτητος πλειοψηφικός συνδυασμός  του Δήμου μας“ ΚΟΡΩΠΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ” ζητάει ανανέωση εμπιστοσύνης για να γίνει το μεγάλο βήμα της δημιουργίας της κοινόχρηστης αστικής υποδομής της Αγίας Μαρίνας και ευρύτερα του νότιου τομέα: Πεζοδρόμια, παιδικές χαρές, αθλητικοί χώροι, βρεφονηπιακός σταθμός, οδική ασφάλεια κ.α. Αυτό που χρόνια περιμέναμε σε πείσμα των ενστάσεων, των χρονοβόρων διαδικασιών και των καθυστερήσεων που δεν ευθύνεται η Δημοτική Αρχή. Είμαστε πλέον κοντά στην πρακτική εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης Αγίας Μαρίνας!

Ο δήμος μας και ο Δήμαρχος μας όταν χρειάστηκε τη συμβολή μου σε δομές διοίκησης την είχε . Τρέχω για το Δήμο μας  εδώ και χρόνια μαζί με τον Δημήτρη Κιούση. Το ξέρετε, το γνωρίζετε. Μέσα από την πορεία μου στο δύσκολο δρόμο του ελεύθερου επαγγελματία συναντηθήκαμε. Είμαι η Στέλλα. Είμαι ο άνθρωπος που είμαι πάντα δίπλα σας, χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις. Ζητάω έναν σταυρό προτίμησης ανάμεσα σε αξιόλογους συνυποψηφίους μου. Πάνω όμως απ’ όλα είναι η επίτευξη της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο ώστε να προασπίσουμε και πάλι τις κατακτήσεις μας, όσα μεγάλα έργα ολοκληρώσαμε και όσα έρχονται που αλλάζουν καθοριστικά προς το καλύτερο τις ζωές μας. Μαζί για τη νέα Νίκη της Κοινωνίας μας. Είναι δική σας Νίκη!»  

Επικοινωνία :

Τηλ.: 6937300616

E-mail : arto.stella@gmail.com